Sting col·labora en el rescat d’un nen atrapat en un pou

L’ex cantant del grup britànic “The Police” va col·laborar ahir en el rescat d’un nen de 10 anys que estava atrapat en un pou d’un poble de l’estat de Montana dels EUA, Springfield, des de feia tres dies. Els veïns del poble, amb l’ajuda de la celebritat, van rescatar Bart Simpson, el nen que va quedar atrapat al pou al intentar mantenir en secret una broma que se li havia escapat de les mans.

El cantant britànic Sting, que es trobava a Springfield involucrat en la gravació d’una cançó solidària, va unir-se a la mobilització veïnal per rescatar Bart Simpson. Els testimonis afirmen que el nen de 10 anys va caure al pou a mitjanit intentant evitar que la farsa que portava ja més d’una setmana revolucionant el poble de Springfield sortís a la llum.

Bart va decidir situar una ràdio que li havia regalat el seu pare, Homer Simpson, pel seu aniversari dins del pou en qüestió. A través d’un micròfon connectat a l’aparell, va fingir que hi havia un nen, Timmy O’Toole, atrapat dins demanant socors. Aquest fet va provocar una gran mobilització del veïnat i dels mitjans de comunicació de la zona, fins i tot es va editar una cançó solidària per recaptar fons, projecte en el que participava Sting. Mentre es buscaven solucions per alliberar Timmy, el presumpte autor de la broma va recordar que l’aparell portava una etiqueta amb el seu nom de manera que seria descobert en breus. El fill gran de la família Simpson va relliscar i va caure al pou al intentar extreure’n la ràdio durant la nit per encobrir la broma que tan lluny havia arribat.

L’autor de la farsa confessava els fets des de les profunditats de l’impulvi al mateix temps que etzibava crits d’auxili. Els veïns i la policia local, molestos per l’engany, es van negar a ajudar aquesta vegada. Tanmateix, Homer, mogut pels crits del seu fill i amb l’ajuda de la resta de la família, va excavar un forat paral·lel al pou a marxes forçades. L’empenta de la família va commocionar el poble de manera que es van afegir immediatament en la tasca de rescat.  En qüestió d’hores el petit de la família Simpson va quedar en llibertat i completament il·lès.

Bart

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s